iPhone! youPhone!

Har du en iPhone, frågar en liten, liten en på språng mot snön därutanför.

– Jag har en iPhone, svarar jag till liten, liten som snart ska rulla sig i den alldeles underbart vita snön där utanför.

Hi, hi, skrattar liten, liten och tillägger – YOU PHONE!

Då stannade jag upp mitt i mitt fritidssteg och mitt pedagogiska hjärta slog ett påminnade slag i mitt bröst. Det är väldigt mycket den här lilla, lilla förstår, dels av kommunikation, över orden och kreativiteten att skapa eget och nytt. Alltså liten, liten är ju bara sex år.

Anne-Marie

This entry was posted in Barns rättigheter, Formativ bedömning, Lektioner och lektionsförslag, Skolrättigheter, Strategier and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.